header DaMedia

Briefkaarten

Briefkaarten kunnen voor verschillende doelen worden ingezet. Ze kunnen gebruikt worden om een bepaald evenement kenbaar te maken, om iemand bijvoorbeeld tijdens de feestdagen het beste te wensen, etc. Briefkaarten hebben dan ook als voordeel dat ze bijzonder veelzijdig zijn en dat je er eigenlijk alle kanten mee op kan. Wanneer u zelf bijvoorbeeld een foto heeft is het voor Damedia geen enkel probleem om deze op een briefkaart te drukken. Zo kunt u ook die verre nonkel in Amerika een idee geven van hoe uw kleine spruit er nu eigenlijk echt uit ziet en dat ook nog eens op een stijlvolle manier!

Vooraleer u de briefkaarten laat drukken dient u als vanzelfsprekend een idee te hebben van hoe deze er uit moeten komen te zien. Dienen ze bijvoorbeeld slechts aan één zijde gedrukt te worden, of wenst u een druk op voor- en achterkant? Hou er natuurlijk ook rekening mee dat deze keuze mee de uiteindelijke prijs van de briefkaart zal bepalen. Meteen na het maken van deze keuze dient u eveneens goed na te denken over de nodige aantallen. Het is beter om de briefkaarten in één keer af te nemen dan verschillende kleine bestellingen te doen, daar verschillende bestellingen vaak aanzienlijk duurder uitkomen.

Dat u met een briefkaart dus alle kanten uit kan is inmiddels bekend, dus waarom zou u de briefkaart alleen voor privé doeleinden gebruiken terwijl er ook op zakelijk vlak ontzettend veel mogelijkheden in terug te vinden zijn? Laat uw logo netjes op de kaarten drukken, plak er een mooie achtergrond in met gelukkige feestdagen en u heeft zowaar de gedroomde wenskaart gemaakt om naar al uw klanten te versturen. Indien u dergelijke briefkaarten in grote aantallen aankoopt is het vaak zelfs nog goedkoper dan de standaard wenskaarten die in alle supermarkten en krantenwinkels terug te vinden zijn. Het spreekt vanzelf dat ook uw klanten en contacten dit gebaar zullen weten te waarderen.

Professionele briefkaarten zijn dus in staat om uw bedrijf net dat tikkeltje extra uitstraling te geven. Maak ze geheel naar eigen ontwerp of vertel ons wat u in gedachte had en wij realiseren het voor u! Briefkaarten zijn verkrijgbaar in een A6, A5 en A4 formaat. Hebt u verder nog vragen of wenst u graag een bestelling te plaatsen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen!

© 2024 DaMedia.nl