header DaMedia

Databases

Database-ontwerp
Standaard databases voldoen vaak net niet aan de wensen van de gebruiker. Daarom maken wij databases op maat voor uw specifieke toepassing. Met de invoervelden en berekingen die u nodig heeft, met de uitvoerlijsten die aan uw eisen voldoen.
Zodra de database naar wens is wordt er een programma van gemaakt, zodat u geen verdere software hoeft aan te schaffen om de database te gebruiken.

CRM-systeem
DaMedia heeft een eigen CRM-pakket ontwikkeld dat geheel aan te passen is aan uw wensen.
Met dit CRM-pakket kunt u al uw klanten volgen, elk contact, alle offertes, alle facturen worden vastgelegd en zijn eenvoudig terug te halen. Het CRM-pakket is erop gebaseerd dat het meeste verkeer via e-mail gaat, zoals de facturatie, maar uitvoer naar de printer blijft uiteraard mogelijk.
Het CRM-pakket is maatwerk, DaMedia levert als het aan uw wensen voldoet en uw logo en briefpapier is ingebouwd.

Data-entry
Het werk waar DaMedia mee groot geworden is. Waar we in het verleden veel bezig zijn geweest met evenementenkalenders ligt de nadruk nu op dataverwerking voor vacaturebanken.
Maar ook data voor mailinglijsten en catalogi hebben we verwerkt tot nette lijsten.
Data van verschillende leveranciers verwerken we tot lijsten met eenzelfde layout, bruikbaar voor uw specifieke toepassing.

Data-printen
Vanuit de door DaMedia gemaakte databases kunnen allerlei lijsten, etiketten, pakbonnen, rapporten, brieven, mailingen, etc. geprint worden in zowel zwart-wit als fullcolour.
En als het te moeilijk is om vanuit de database te printen omdat er bijvoorbeeld op uw grafisch PDF-stramien geprint moet worden, dan is het mogelijk de data te exporteren en te printen op de door u aangeleverde layout.
Heeft u wel eens gedacht aan het printen van briefkaarten om al uw klanten een korte reclameboodschap te sturen? DaMedia kan de briefkaarten printen met de adresgegevens op de juiste plaats.© 2024 DaMedia.nl