header DaMedia

Digitaliseren

We leven een tijdperk waarin steeds meer en meer digitaal wordt omgezet. Nieuwsbrieven die vroeger allemaal stuk per stuk met de post verzonden werden gaan nu vrolijk per mail en ook andere briefwisseling verloopt steeds meer en meer via de digitale kanalen. Op vlak van digitalisering kan Damedia u op verschillende manieren uitstekend van dienst zijn:

Papier
U kent het vast en zeker wel, u hebt thuis een volledige stapel papieren liggen die u eigenlijk niet weg mag doen, maar toch komt u ze dagelijks tegen en weet u er uiteindelijk geen blijf meer mee. U kunt er in deze situatie voor kiezen om de stapels papieren te laten digitaliseren door DaMedia. Wij zorgen er voor dat al papieren in een hoogwaardig PDF-bestand terecht komen zodat u nooit nog bang hoeft te zijn om deze waardevolle documenten te verliezen.

Foto᾿s
Vandaag de dag worden foto᾿s door de meeste mensen genomen met behulp van een digitale fotocamera. Deze moderne fotocamera zorgt er voor dat u foto᾿s in enkele seconden tijd en zonder al te veel moeite op uw computer kunt plaatsen. Helaas werden alle foto᾿s van uw kindertijd nog met een normale fotocamera getrokken waardoor u deze foto᾿s nergens digitaal heeft staan. Ook hiervoor biedt Damedia een oplossing. Beeld u vervolgens eens in wat u met uw digitale foto᾿s allemaal kan doen. Maak een poster van die ene schitterende foto van uw dichter of waarom geen complete diareeks maken om op uw televisie af te spelen en zo weg te dromen naar vroegere jaren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Dia᾿s
Veel mensen hebben in vroegere tijden vaak gebruik gemaakt van dia᾿s. Je kon er prachtige beelden mee maken en ze ook nog eens op een heel bijzondere manier afspelen. Het digitaliseren van dergelijke dia᾿s kost echter enige tijd, moeite en vooral aandacht. De resolutie ligt bij een dia namelijk veel hoger terwijl ook stofjes veel beter zichtbaar zullen zijn. Damedia kan dit echter zonder probleem voor u realiseren.

Negatieven
Ook wanneer u alleen nog maar beschikt over bijvoorbeeld de negatieven van die ene mooie foto kunnen wij er voor zorgen dat de negatieven omgezet worden in positieven. Op deze manier beschikt u over een digitale dia waar u alle kanten mee uit kunt.

© 2024 DaMedia.nl