header DaMedia

Desktop Publishing / DTP

DTP of voluit desktop publishing, is een geleerd woord voor het opmaken van documenten met het oog op een eventuele druk. Denk hierbij aan clubbladen, brochures, folders, nieuwsbrieven, etc. De programma’s die hiervoor worden gebruikt zijn een stuk uitgebreider en professioneler dan de standaard programma's die u als eindgebruiker thuis op uw computer heeft staan. Deze krachtige programma’s geven ons de mogelijkheid om een voor u perfecte digitale publicatie te maken. Van zodra deze publicatie is afgewerkt kan hij uiteindelijk opgeslagen worden als Postscript of Adobe PDF. Deze bestanden kunnen vervolgens door commerciële drukkers gebruikt worden om mee te drukken.

Ook wanneer u zelf al een bepaald ontwerp heeft gemaakt, maar deze verder wenst te laten verbeteren is het mogelijk om een beroep te doen op DaMedia. Wij hebben al in het verleden verschillende standaard advertentiepagina’s omgezet naar een strakke en professionele lay-out. Deze publicaties zijn niet alleen mogelijk in zwart/wit, maar ook in kleur! DaMedia is met andere woorden de ideale partner wanneer u een professionele brochure of bijvoorbeeld een clubblad wenst te laten drukken. Een clubblad is ook niet zomaar een blaadje natuurlijk. Het is het hart van uw club en via dat medium zorgt u er voor dat de leden op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen uw club. Het minste want u dan kan doen is er dan ook voor zorgen dat naast de inhoud ook de vormgeving goed zit!

Ook kunt u op deze manier eveneens een beroep doen op DaMedia voor de ontwikkeling van professionele nieuwsbrieven. Natuurlijk wenst u dat deze nieuwsbrieven met de grootst mogelijke zorg worden gemaakt, want ze vormen immers een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Een nieuwsbrief zorgt er immers voor dat uw klanten en relaties om de X aantal tijd op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen die zich afspelen binnen uw bedrijf.

U ziet het: DaMedia is van alle markten thuis en is in staat om zijn klanten te voorzien van een kwalitatief en professioneel ontwerp. Indien u verder nog vragen heeft, aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen.

© 2024 DaMedia.nl