header DaMedia

Enveloppen

Tegenwoordig wordt veel post digitaal verstuurd. Grote aantallen enveloppen zijn voor veel bedrijven niet meer nodig. De enkele klant die de factuur nog per post wil ontvangen moet echter wel bediend blijven worden.

Het laten drukken van kleine aantallen enveloppen is echter prijzig. Voordat een drukker de pers heeft ingesteld bent u al een aantal euro's kwijt. Bij DaMedia kunt u kleine aantallen enveloppen laten printen, zowel in zwart/wit als in full colour.

Het printen van kleine aantallen enveloppen kent een paar nadelen ten opzichte van het bedrukken door een drukker. Ten eerste kan niet aflopend geprint worden, de printer heeft een marge van minimaal 5 mm. Dat betekent dat er dus altijd een witte rand rondom zit. Veelal is dit geen probleem, als alleen een logo wordt geprint dan staat deze niet tegen de rand van het papier aan. Een ander nadeel is dat wij alleen standaard witte enveloppen printen, niet alle enveloppen zijn geschikt voor digitaal printen.

Wat zijn de mogelijkheden?

DaMedia kan enveloppen printen in het formaat 220x156 mm, met of zonder venster, venster links of rechts, met plakstrip. De opdruk kan in zwart of in kleur.

Heeft u interesse in kleine aantallen enveloppen, neem dan contact met ons op.