header DaMedia

Printen en kopiëren in o.a. Veendam, Muntendam en Wildervank

Voor het printen en kopiëren hebben wij meerdere mogelijkheden, zodat u of de beste of de snelste of de goedkoopste oplossing kunt kiezen. Elke manier heeft voor en nadelen.

Stencillen
De stencilmachine is voor het snelle dupliceren van folders op A4 formaat. Als kleur kunnen wij blauw en zwart drukken. De blauwe inkt gebruiken we ook voor het drukken van een handtekening onder mailingen, zodat het lijkt of deze met een vulpen is geschreven.
Met de zwarte inkt printen wij naast folders ook clubbladen in grotere oplagen. Dit is dan namelijk de goedkoopste optie.

Kopiëren
Voor een betere kwaliteit hebben we een kopieermachine op A3 formaat. Clubbladen op A4 en A5 formaat zijn dan mogelijk waarbij in de rug geniet wordt.

Printen in zwart
Voor de beste kwaliteit printen we rechtstreeks uit de computer op papier tot SRA3 formaat. Hierbij is het kwaliteitsverlies minimaal. Van de prints kunnen we weer boekjes maken of......

Printen in kleur
De mooiste (en duurste) optie is printen in fullcolour. Dit kan tot en met formaat SRA3, zodat na schoonsnijden een kaft op A3 formaat overblijft die geheel bedrukt is. Maar natuurlijk kunnen we ook kleinere formaten aan. Wij printen inmiddels voor diverse relaties kleine oplagen visitekaartjes en mailingen in de vorm van briefkaarten.

Afwerking
Na printen volgt vaak nog de afwerking zoals nieten, vouwen, snijden, lamineren, rillen, etc. Voor de meeste nabewerkingen hebben we apparatuur in huis, wat we zelf niet kunnen besteden we uit.

Voor aanleverspecificaties kunt u op deze pagina kijken.


© 2024 DaMedia.nl