header DaMedia

Mailingen

Waar vroeger alle mailingen per post werden verstuurd ligt tegenwoordig de nadruk meer op het versturen per e-mail. Dit is snel en goedkoop, maar helaas wordt er door de lezer minder aandacht aan geschonken. De electronische postbus is daarvoor te vol.
De papieren mailing heeft daarom bij veel klanten toch nog een toegevoegde waarde.

DaMedia kan met de ervaringen op het gebied van databases en printwerk zowel de papieren alsook de electronische mailing verzorgen.

E-mailing
Voor het versturen van een e-mailing zijn twee zaken belangrijk: het bestand met mailadressen en de nieuwsbrief. Uiteraard kan de nieuwsbrief opgeleukt worden met uw logo en andere afbeeldingen, maar het belangrijkste is de boodschap.
Aanleveren kan per e-mail, wij zorgen ervoor dat het geheel netjes wordt verstuurd.

Mailing per post
Uiteraard is voor de ouderwetse mailing per post ook een adressenbestand en een tekst nodig. Wij combineren die twee in een database, zodat de mailing gepersonaliseerd verstuurd kan worden. In plaats van "Geachte klant" staat er dan netjes "Geachte heer..." boven.
Het printen van de mailing kan op uw eigen briefpapier, zodat uw eigen huisstijl geheel behouden blijft. En verstuurd in uw envelop, zodat het lijkt of u zelf de mailing heeft verstuurd.
Een andere optie is om te printen op blanco papier. Wij kunnen dan eventueel uw logo meeprinten in kleur of zwart.

Als u al uw relaties een nette brief wilt sturen dan mag een handtekening niet ontbreken. Wij kunnen natuurgetrouw een handtekening plaatsen met blauwe inkt. Net echt!

Gepersonaliseerd drukwerk
U heeft een mooie kaart laten ontwerpen en u wilt deze personaliseren? DaMedia kan adresgegevens printen in uw aangeleverde PDF-bestanden.
Een mooi voorbeeld hiervan zijn verjaardagskaarten, waarbij een standaard ontwerp gepersonaliseerd wordt met naam en verjaardagsdatum.


© 2024 DaMedia.nl