header DaMedia

Posters t/m A0 formaat

Overal waar u komt ziet u ergens wel een poster hangen. Is het niet ter aankondiging van een evenement, dan is het wel om promotie te maken voor de laatste nieuwe wagen op een plakbord aan de kant van de weg. Posters zijn er in alle mogelijke maten en gewichten en kan je zelf naar eigen inzicht samenstellen. U dient hierbij als vanzelfsprekend wel rekening te houden met een aantal zaken. Als eerste valt een gewone witte poster tussen allemaal andere witte posters aanzienlijk minder op. Omwille van die reden is het vaak aangeraden om te kiezen voor een speciale achtergrondkleur. Voor de aankondiging van een fuif wordt bijvoorbeeld vaak een zwarte kleur gebruikt waarna er een flashy ogende tekst op wordt gedrukt.

Deze tekst kan gedrukt worden in het wit, maar ook bijvoorbeeld fluorgeel, groen, oranje, etc. Zorg er bij de opmaak van uw poster vooral voor dat u niet constant dezelfde lettergrootte gebruikt. De naam van het evenement zou bijvoorbeeld al heel groot mogen weergegeven worden terwijl u ook kunt spelen met vette en cursief gedrukte letters. Het gaat er in ieder geval om dat uw poster de aandacht trekt en op dat vlak bent u bij DaMedia aan het juiste adres. Wij kunnen voor u posters drukken met een formaat van A3 tot A0 tot maar liefst 135 breed en 10 meter lang!

Een ander voordeel aan bestellen bij DaMedia is de kwaliteit van het papier. Vooral wanneer uw poster buiten komt te hangen heeft u niet voldoende aan een standaard papier. DaMedia beschikt daarom over een weerbestendig papier in verschillende formaten zodat in alle weersituaties uw poster er even goed uit blijft zien! Wanneer u echter op zoek bent naar een leuke manier om het interieur van uw woning net dat tikkeltje extra te geven, kunt u bij Damedia een mooie foto van bijvoorbeeld uw gezin op een poster laten drukken.

Indien u verder nog vragen heeft of graag een poster wenst te bestellen, aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen.

Voor aanleverspecificaties kunt u op deze pagina kijken.

© 2024 DaMedia.nl