header DaMedia

Privacy statement

Persoonlijke gegevens die u via de site hebt ingevoerd worden niet opgeslagen in een databasesysteem, maar uitsluiten in de verstuurde e-mail. Naast door u zelf verstrekte gegevens zullen nooit gegevens worden verzameld met betrekking tot het bezoek van een van onze websites. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en nooit aan derden verkocht of vrijgegeven. Het opgegeven e-mailadres is niet toegankelijk voor derden. Uw (adres)gegevens worden uitsluiten gebruikt voor facturatie, het oplossen van eventuele problemen of nieuws over producten van DaMedia.

Heeft u er bezwaar tegen dat uw gegevens worden gebruikt voor het u toezenden van informatie, stuurt u dan een e-mail. DaMedia behoudt zich het recht voor haar privacy statement aan te passen.

Het is verstandig om het privacystatement regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van de wijze waarop DaMedia uw persoonlijke gegevens verwerkt. Als het privacy statement ingrijpend wordt gewijzigd zal DaMedia u daarvan op de hoogte brengen.

Heeft u vragen over deze disclaimer, neem dan contact met ons op.

© 2024 DaMedia.nl