header DaMedia

Projecten van DaMedia

Naast de werkzaamheden die we voor onze relaties uitvoeren heeft DaMedia zelf ook een aantal projecten opgezet. Onderstaande lijst is niet compleet, we zijn voortdurend bezig met het opzetten van nieuwe producten. Inmiddels online maar nog niet echt actief mee bezig: Kaartenweb en DeBesteGids

Expositiewijzer.nl

Expositiewijzer.nlExpositiewijzer.nl is jaren geleden ontstaan uit de dataverwerking die voor evenementenkalenders is verzorgd. naast de 1000-den evenementen werden veel exposities in de database ingevoerd, maar door ruimtegebrek nooit geplaatst in de media. Met de opkomst van internet zijn de exposities op een website geplaatst. Enkele jaren geleden is de naam veranderd in Expositiewijzer en is de website opnieuw opgezet. Met 100-150 bezoekers per dag een topper!

Actiefbewegen.nl

Actiefbewegen.nlEen mooie domeinnaam was de reden om deze website te beginnen, al waren de plannen daarvoor al jaren geleden gemaakt. Nu de website actief is kunnen wandel-, fiets-, en zwemverenigingen hun sportieve activiteiten gratis vermelden in de kalender. Bezoekers kunnen per provincie kijken welke activiteiten er zijn. Na deelname kunnen ze een reactie achterlaten op de website. Actief per maart 2013, maar de potentie om een grote website te worden.

Ook het plaatsen van artikelen over sport is mogelijk op deze website.

deBesteVacatureSites.nl

deBesteVacatureSites.nlVeel van de werkzaamheden van DaMedia hebben betrekking op vacaturesites. Het beheren van vacatures, het verwerken van CV’s, het versturen van mailingen voor uitzend- en detacheringsbureaus, en meer. DeBesteVacatureSites is uit deze werkzaamheden ontstaan om eens in kaart te brengen hoeveel vacaturesites er zijn en in welke branche ze actief zijn. De website heeft in korte tijd een Pagerank 4 gehaald, mede door de vele unieke beschrijvingen van de vacaturewebsites.
We hebben ook nog vele domeinnamen op vacaturegebied waarbij een aantal ook als landingspagina worden gebruikt, waaronder vacaturesmode.nl en vacatures-ict.nl

Modetips.nl

Modetips.nlEen nog jong project dat DaMedia samen met een relatie opzet is Modetips.nl. Kledingzaken in het hogere segment kunnen zich hier presenteren met tekst en foto’s. Voor bezoekers is een handige indeling in provincies gemaakt, zodat snel te zien is welke modezaken in de buurt kwaliteit leveren.

Spullenweb.nl

Spullenweb.nlVoor het goede doel van Cosmic Fire Foundation heeft DaMedia samen met de stichting een webwinkel opgezet. DaMedia verzorgd de techniek en de hosting, de stichting de commerciële activiteiten. Inmiddels staan er meer dan 10.000 producten in de webshop, van papieren bouwplaten voor modelbouw, tot sieraden, posters en inmiddels een unieke collectie (buitenaardse) stenen en mineralen. Ook voor andere stichtingen en goede doelen worden spullen te koop aangeboden, zodat het aanbod altijd wisselt.

Kaarten-Prenten.nl

Kaarten-Prenten.nlAls sponsor van de Stichting Cosmic Fire Foundation wordt regelmatig een nieuwe domeinnaam vastgelegd waarop webwinkeltje wordt geopend. Het nieuwste project dat op deze manier is geboren is kaarten-prenten.nl. In deze webwinkel zijn oude kaarten, prenten en posters te bestellen op diverse gebieden, zoals oude reclameposters, landkaarten, autoreclames, antieke prenten, etc. Inmiddels begint de verkoop al goed op gang te komen waarbij het printwerk uiteraard door DaMedia wordt verzorgd.

PapierenBouwplaten.nl

Eén van de productgroepen van Spullenweb.nl hebben we in een aparte webshop geplaatst. Reden? De domeinnaam was nog vrij. Inmiddels is de webshop aardig gevuld en zijn er nog vele papieren bouwplaten die toegevoegd gaan worden. Door de aangekochte licensie van de bouwplaten van Fiddlers Green kunnen we die ook in Nederland verkopen.
Alle papieren bouwplaten (schaal 1:12 tot 1:220) worden geprint op stevig wit papier zodat de bouwwerken er goed uitzien. Voor ramen en glas in lood gebruiken we transparante folie, evenals voor een broeikas en voor zonnepanelen.

Campingtips.nl

Dezelfde opzet als Modetips maar nu voor campings in Nederland. Helaas nog weinig met de website gedaan.

debestegids.nl

Het idee om zelf een linkpagina te beheren is in de ijskast gezet, tegenwoordig zijn er honderden vergelijkbare linkpagina's Een kleine variant erop is debestegids.nl waarbij niet alleen links worden geplaatst maar ook artikelen over diverse onderwerpen.
In korte tijd zijn er al een redelijk aantal artikelen op de website geplaatst. Klanten van DaMedia kunnen gratis een artikel plaatsen.

0598.nl

De domeinnaam geregistreerd toen deze vrij kwam en er daarom maar een website op gezet met een overzicht van websites in de regio met netnummer 0598 (Veendam, Muntendam, Wildervank, Slochteren, etc.)

Divers

Tevens beheerder van 0597.startkabel.nl, 0598.startkabel.nl en 0599.startkabel.nl en sponsor van Stichting Cosmic Fire Foundation

© 2024 DaMedia.nl